Cégünkről

Japán tulajdonú vállalat vagyunk, cégcsoportunk több kontinensen folytat tevékenységet. Tevékenyégünk profilja az acél alkatrészek előállítása az autóipar számára. Cégcsoportunk gyártó és mérnöki tevékenységgel egyaránt foglalkozik. Autógyárak ellátását biztosítjuk Európa szerte. Folyamatos fejlesztés, kedvező ár, magas minőség.

Vállalatunk a Sanoh csoport tagjaként autóalkatrészek gyártásával foglalkozik. A Sanoh Magyar Kft. 2006-ban jött létre Esztergomban, termelésünket 2007-ben kezdtük meg. Alkatrészeink kezdetben a Suzuki gépjárműveibe épültek be, napjainkban több nagy autógyárat is ellátunk Európa szerte. Évente több millió alkatrészt szállítunk vevőinknek, melyek biztonságot garantálnak a gépjárműveknek és azok használóinak.

Fő termékünk az acél fékcső, melyet a vevők kérésére különböző megmunkálási szinteken tudunk biztosítani számukra. Néhány vevőnk részére üzemanyag csöveket is szállítunk, melyek szintén acél termékek.

A Sanoh vállalatot 1939-ben alapították Japánban. A cégcsoport napjainkban több kontinensen folytat tevékenységet, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Európában. 19 országban összesen 82 gyáregység látja el a világ nagy autógyártóit. Az alkatrészek gyártásán kívül a mérnöki tevékenység is jelentős. Géptervezési és gyártási kapacitásokkal rendelkezik Japánban, Kínában és Angliában. Globális szinten a különböző acél termékeken kívül műanyag alkatrészekkel is ellátja az autógyárakat.

  • Globális háttér
  • Rutinos szakembergárda
  • Folyamatos fejlődés
  • Egyedi technológia
  • Kiemelkedő minőség
  • Költséghatékony folyamatok